Nyfiken?

(Sidan är under konstruktion, så just nu är den lite torftig)

Hur kan du sätta ihop produkterna? Låt oss titta på ditt ”varför”. Du hittar allt i bokstavsordning.

Mage & Lever

Detox: Toxibinder som 6 månaderskur. Läs även LATHUND LEVERN

Parasiter & Candida: 30 dagars kur med Artemisia & Oregano-olja. Stärk kroppen med Naturlig Probiotika. Vid Candida vill du söka på ”Gröna kuren”.

Mage: Lera, matsmältningsenzymer och probiotika. Kom ihåg att magen älskar rörelse såsom promenad och vibrationer*. Magen fungerar också i det parasympatiska nervsystemet så magnesiumglycinat, gaba och andningsminuten kan vara fler bra val.

Histaminöverdosintollerans: Här kommer en gissning, men jag och många med mig har upplevt en stor förbättring med Quercetin, Camu Camu och Magnesiumglycinat. Kanske kan vara värt att prova?

Inflammation: Bromelein-Papain har en massa spännande forskning. Andning och trygghet är A och O för att kroppen ska må bra och kunna läka. Rekommenderar varmt Andningsminuten.

Hud

Herpes: Många hävdar att öka nivå av Lycin i cellen mildrar herpesskov. Andra hävdar att de inte ens dyker upp.

Hud och sprickor: Så snart huden ”bråkar” så letar jag efter orsaken i tarmen och livet (nervsystem). Andning och självsnäll är de viktigaste grunderna för en fungerande hud. Lera för tarmen och snälla produkter för huden.

1 Daglig mjukgörande hudlotion: Calendula Oil (Min personliga allt i allo-kräm.)
2 Sammandragande & förstärkande, även smärtlindrande örter: Shark Cream
3 En av de mest effektiva örterna (rödklöver) mot eksem och psoriasis, mycket läkande mot sår hittar du i: Wonder Cream. (Den heter Mirakelkräm och den tillsammans med Calendula är mina mirakel)
4 Snäll för de mest känsliga hudtyper samtidigt för ”tuffa” fötter & mycket torra områden (kamomill): Chamomilla Cream. (Mannens bästa vän för fötterna. Torrsprickorna är idag ett minne blott.)
5 Med örter som mildrar rosacea & psoriasis och med havtorn som skyddar mot strålning: Herbal Wonder*

* På väg in. Denna vill jag ha som dagkräm för att skydda mig mot alla ”skärmar”.

Värk

Värk: Här hittar du Joint Relief (dävulskloolja) tillsammans med Shark Cream (squalene). Dessa tillsammans med andningsminuten skapar stor skillnad. En underbar olja med smärtstillande örter är Relaxing Oil. Även Cooling Muscle Splash har smärtstillande örter.

Huvudvärk:

Det finns minst 4 sorters huvudvärk.

#1 Den du får på grund av för lite blod i hjärnan, på grund av tighta blodkärl. T ex från nackspänningar. -Du söker värme, avslappning och djupandning. -Kakao, alltså choklad samt tillskottet L-arginin då de är kärlvidgande.
Rekommenderar: Relaxing oil

#2 Den på grund av för stort flöde av blod i hjärnan. -Du söker kyla. Kall handduk över pannan -Kaffe och koffein,  då de är kärlsammandragande.
Rekommenderar:
Shark Cream – massera in på tinning & nacke – Sammandragande.
Quick Relief – kylande

#3 Histaminhuvudvärk/migrän
Rekommenderar:
Quercetin
Samt avslappning, trygghet, andningsminuten & mindfulness.

#4 Hormonell
– Gestagen? – Progesteron? – Östrogen? – Stabilt blodsocker – Gym – Ta bort mejerier, bönor & baljväxter samt fokus på hormonstörande ämnen. – Avslappning, trygghet, andningsminuten & mindfulness.
Rekommenderar: Relaxing oil* – massera in på tinning & nacke

  • På väg in när jag kom på vd de är bra för mycket 😉

Övrigt

Oro: GABA, magnesiumglycinat och glycin är lugnande och tillsammans med Ashwaganda brukar nervsystemet hitta sin ro. Du hittar alla fyra i shopen.

Sömn: Glycin och Magnesiumglycinat tillsammans med andningsminuten, spikmatta & tyngdtäcke. Om du köper tyngdtäcket på TrendRehab glöm inte koden ANNA som alltid ger minst 20% extra rabatt (även på REA-priser)

Virus: Quercetin tillsamman med Bromelein-Papain, zink och Camu Camu lyfts av många som intressanta. Då som en kur när det behövs. (Du vill aldrig äta zink som en livsstil då den kan störa koppar.)

*Vibb-maskin och tyngdtäcke hittar du HÄR. Skriver du in ANNA som rabattkod så får du 20% extra rabatt (På allt och även på REA-priser)