Vad är vatten?

Vatten – minne & bevisning

Ja, den är inte lätt. Det finns bevis och forskning, gjord av riktigt kända och erkända forskare på vatten och att vatten har ett minne. Det finns också bevis för hur detta minne bildas – genom olika kluster av vattenmolekylen. Men sen förstår vi inte hur det fungerar. Och då grabbar skeptiker tag i denna tråd för att förkasta det som faktiskt sker.

Det finns bevis, bilder och forskning på att vatten kan lagra minnen. Att vatten påverkar och förändras av musik, personer och naturligtvis av föroreningar.

Vatten som är 100% renat från en förorening minns hur den såg ut och klustrena av vattenmolekylerna ligger såsom de gjorde när vattnet var förorenat.

Vatten med fel struktur på klusterna beter sig helt annorlunda än vatten där de ligger rätt. Och rätt kan vara på miljoner sätt. Vad är då rätt eller fel?

Vatten har även ett minne. Enkelt förklarat så ligger vattenmolekylerna i ett visst mönster och detta ger vattnet sin nyttighet och funktion i allt som lever. Om vi stoppar i ett ämne, exempelvis ett miljögift, så förändras vattnets struktur. Vi har en Nobelpristagare Luc Montagnier som delar vår uppfattning om vattenminne.

Molekylerna lägger sig nu i en oreda runt giftet. Nu kommer det spännande och lite skrämmande, när vi renar vattnet från giftet så förblir vattnet i den felaktiga strukturen. Många sammanfattar detta som att vattnet är ”dött”.

Har du druckit porlande källvatten? Visst är det underbart gott? Och har du druckit vatten som du upplever smakar dåligt eller är ”fyrkantigt” och svårt att svälja? Många dricker helt enkelt för lite för att det ”är svårt att få i sig”.

Ett instabilt vatten gör så att saker rostar snabbare. Ett instabilt vatten påverkar oxidationen. Det borde betyda att vatten som gått genom ringen, alltså ett stabilare vatten, gör att järn rostar mindre? Ja, det stämmer. Det betyder att vätskor som hamnar i din kropp, även föroreningar, som fått tillbaka sin i orginalform genom att de passerat mojen är mer stabila och reagerar mindre med din kropp och din inre kemi.

Stabilt vatten gör att vi åldras långsammare, järnet i kroppen rostar långsammare och att vårt fett härsknar långsammare. Vi håller oss yngre och hälsosammare. Finns det forskning på det? Ja, på oxidering och dess förutsättningar i kroppen. Nej på själva mojen.

Oxidationen är anledningen till att vi vill äta antioxidanter. Med stabilt vatten kan vi hjälpa vår kropp ännu mer.

Vad är vatten med energi och vad är dött vatten?

Där finns verklighet. Bevis. Men ingen forskning. Dött vatten och vatten med föroreningar i sig kan inte bilda naturliga kristaller när vattnet fryser. Såsom ALLT levande vatten kan. Även om kristallerna har miljoner olika former.

Vatten, blommor, du och naturen

Detta är inget du ska ”tro” på. Prova själv och utvärdera.

Vatten är svårt, en molekyl som vi fortfarande fattas en massa kunskap om. Den mesta kunskapen finns om ytspänning eller från destillerat vatten, ett rent sterilt vatten som inte är vårt vanliga dricksvatten.

Vår kropp är makalös på att välja det bästa för oss, även när det kommer till vatten. För att lyckas dricka dagens kranvatten är det nu många som väljer att förändra det ”döda” vattnet, antingen med bubblor eller med smak.

Provar du att vattna en blombukett med källvatten kontra ”dött” kranvatten kommer du bli förvånad. Efter några dagar är blommorna i kranvattnet döda men de i källvattnet mår strålande i alla fall en vecka till. Blommor mår bara bra på vatten som ser ut som vatten och fungerar som vatten.

Många katter och hundar vägrar att dricka ur sin vattenskål utan vill hellre dricka ur en ”pöl” utomhus.

Att vatten är viktigt för oss, våra djur och våra växter är nog alla överens om. Många väljer att dricka det vattnet som blommorna föredrar och lever längst på. Inte ofta blommor får stå för expertråd, men denna gång blev det så.

Det bästa för naturen bör även bäst för människan. Går det att återställa vårt kranvatten till naturligt källvatten? Ja, det går. Det finns lite olika val, ”mojen” är det mest kända och den vanligast.

Nyfiken på ”mojen”?

Tryck HÄR!

Var kommer kroppens oxidation ifrån?

Huvudsakligen från att vi andas vilket betyder att slitaget ökar vid träning. Men det vore lika dumt att sluta andras för att åldras långsammare som att sluta träna för att åldras långsammare. Däremot kan det vara en god idé att lära sig andas rätt. Näsandas, djupt ner i magen. Långsamt och rytmiskt. (Instruktioner kommer längst ner om du är intresserad.)

Nästa bov är mjölmat & socker. En god idé är att minska dessa eller helt ta bort de. Och kanske även vårt vanliga dricksvatten. Det som är så nyttigt. Men, bäst är att inte tro på mig eller någon annan. Bäst är alltid att prova och utvärdera själv.

Även stress ökar kroppens oxidation.

Finns det forskning på detta?

Nej, det är bara verkligheten.

Vitalisatorn har tester. Det finns fotografier. Det finns även verklighet. De har provat på djur som grisar och kycklingar. Tanken var att djuren blir starkare av riktigt vatten än av dött vatten och borde bli mindre sjuka. Och på detta sätt skulle man kunna använda mindre antibiotika. Det fungerade. Och skeptikerna sa att det kan vara en tillfällighet. Vilket det kan vara, men mycket troligt är det inte det då friskheten nu håller över tid – över år. Och fortfarande håller.

Kranmojen bygger på samma teknik som vitalisatorn och har tester gjorda på sig med hundar, katter och blommor.

Mojen saknar en av funktionerna i vitalisatorn och kranmojen, den virvlande och roterande funktionen på vattnet. Men mojen påverka vattnet. Hur? Ja, på samma sätt som när du tar i vattnet, pratar med vattnet och när musik spelas för vattnet. Frustrerande att inte förstå? Japp, jag håller med.

Att det fungerar är dock tveklöst. Hur skulle annars blommorna, djuren och många av oss människor kunna se, känna och smaka skillnad?

Blommor är urusla på placebo! Fotografier också!

Vikten av bra och stabilt vatten

Vatten verkar så vanligt. Det kommer från himlen, finns i sjöar och floder och kommer direkt ur kranen. Vi i Sverige är bortskämda med friskt drickbart vatten.

Men vatten är en spännande kemisk formel. Och rent vatten är tyvärr inte samma sak som stabilt vatten med energi.

Vatten är också en form av energi med ett minne. Om energin kan röra sig utan motstånd, behåller den sin naturliga vitalitet. För att vara ännu tydligare: Vatten är vägen till hälsa och till en bättre miljö.

Vatten lagrar information. Ny akademisk forskning visar att vatten som behandlas i en vattenreningsprocess, har samma frekvens innan och efter vattenreningen. Även om vattnet är kemiskt rent, är det fortfarande laddat med frekvenser från de skadliga ämnen som fanns innan reningen.

Hur ser då vatten ut?

H2O, vilket betyder två väte- och en syremolekyl. Vatten ser ut som Mussepigg. En stor syre med två väte-öron, ett av dessa lit4e på sned. Det gör att vatten har en plus-del och en minus-del som vill ligga i ett fint mönster. Detta mönster kallas kluster och finns i miljoner olika kombinationer. Men alla bildar någon form av kristaller. 

Vårt kranvatten har genom påverkan tappat sin struktur. Vitaliserat vatten är egentligen bara ett nytt ord för återställt naturligt hälsosamt bäckvatten. Är du intresserad av att få friskt stabilt vatten i din kran hemma?

Vattnets fjärde fas av Gerad Pollac


Nyfiken på ”mojen”?

Tryck HÄR!