Om oss

AquaLogik startade 2011 och har främst fokuserat på stabilt vatten. Under det senaste året har även naturliga tillskott tillkommit i sortimentet. Grundaren till AquaLogik – Alex Buitenhuis – kommer från Nederländerna där det finns en naturlig öppenhet och nyfikenhet för lösningar utanför de ramar vi är vana med. Både inom sjukvården och inom forskningen.

Alla lösningar ligger inte i medicin och att vänta till efter att du har blivit sjuk. Att underhålla hälsa och förebygga sjukdom genom lösningar som verkligen fungerar är en viktig del av arbetet. Förebyggande hälsovård har tyvärr ofta en stämpel på sig om att vara ”alternativ” som något negativt. Vi på AquaNatur vill snarare se hälsa som ”alternativ” till sjukdom. Speciellt om vi kan välja det ena i stället för det andra i förebyggande syfte.

Basen i AquaNatur är ett hälsosamt och stabilt vatten som inte påskyndar oxidation i din kropp. Nyfikenhet på fungerande lösningar gör att vi söker efter funktionella tillskott som gör skillnad. Ett stolt exempel är lerkapslarna som hjälpt många som har problem med inflammatoriska processer i tarmarna. En glad mage är ofta en förutsättning för god upplevd hälsa.

AquaNatur samarbetar även idag med Anna Hallén Buitenhuis som arbetar med naturlig kost, rörelse och livsstilsfrågor för att bygga hållbar hälsa. Ett samarbete som skapar en unik helhet.