Beskrivning
Rekommenderas vid:
- Svårighet att ta upp näringsämnen
- Magproblem generellt
- Mag- och tarmproblem såsom diarré och förstoppning
- Önskan om normalfungerande immunsystem
- Vid näringsbrister trots en god kost
Rekommenderas tillsammans med Probiotika.
Läs Annas lathund om matsmältning här.
MatsmältningsEnzym
När du äter mat så är molekylerna för stora för att passera genom tunntarmens fins vägg. Maten bryts ner genom att klippas sönder av enzymer. Vid stress, värk, oro, rädsla tillsammans med för lite trygghet och vila så minskar antalet enzymer och kroppen får svårt att ta upp näringsämnen trots bra kost. Att här lägga till kosttillskott gör sällan så mycket nytta, då det är upptaget som brister.
Tillsatta matsmältningsenzymer hjälper många till mer energi, bättre hälsa och friskare kropp. En näringsrik kost är naturligtvis grunden för att må bra.
Hur fungerar enzymer?
Matsmältningsenzymer är en naturlig form av enzymer som man fått från grönsaker och frukter. En stor fördel med just frukt är att den är rik på våra matsmältningsenzymer, saxarna som klipper ner maten i rätt storlek för vår kropp.
AquaNatur’s enzymer är helt fria från alla tillsatser vilket gör att du bör skaka flaskan då innehållet kan skikta sig.
AquaNatur’s enzymer består av citron, tång, rödbetor, fänkål, morot, aubergine, kaktusfrukt. Kaki frukt, clementin, zucchini, röda druvor och lihtotamnium samt Manju® salt
Rekommenderad daglig dos: 10-12 droppar i ett litet glas vatten innan måltid.
OBS! Då denna produkt är helt naturlig utan konserveringsmedel eller klarningsmedel kan innehållet skikta sig. Innehållet är fortfarande lika hälsosamt, bara skaka flaskan och fortsätt ta dina droppar.
Ingredienser:
Fermenterad; Citron Tång Rödbetor Fänkål Morot Aubergine Kaktusfrukt Kaki Frukt Citronsalm Clementine Zucchini Röda druvor Lihtotamnium (röd tång)
Manju® salt
Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvara produkten utom räckhåll för barn. Förvaras på en mörk och sval plats, dock inte i kylskåpet.
Anna Hallen –
Mitt råd till alla jag möter som har problem med näring och vill ta tillskott: ”Börja alltid med att fokusera på att ta upp den mat du äter, innan du lägger till tillskott. Satsa på matsmältningsexzymer!” För ofta räcker det.